Proiect de voluntariat

Ajută-ne să vorbim din Inimă de copil pe Social Media.

Rezumatul proiectului

Social Media a devenit o formă de comunicare pe care nu o mai putem ignora. E important pentru noi să comunicăm cât mai eficient cu oamenii care ne urmăresc. Ne dorim să îi ţinem conectaţi la proiectele, campaniile noastre, povestindu-le despre tristeţile sau bucuriile copiilor. Pentru că nu găsim mereu timpul necesar pentru a mai scrie despre poveştile copiilor avem nevoie de îndemânarea şi priceperea ta pentru a scrie pe conturile noastre de social media.

Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

Dacă eşti o persoană care petrece mai mult de o oră pe zi navigând pe canalele de social media, ai conturi de facebook / instagram/ linkedin / twitter, atunci ne-am bucura mult să ne cunoaştem. Ne-ar fi de folos dacă ai putea aloca 2-3 ore pe săptămână pregătirii de conţinut pentru conturile organizaţiei noastre sau dacă ai putea face research pentru conţinut relevant pe social media şi ne-ai putea sprijini la gândirea strategiei de social media a organizaţiei.

Detalii despre proiect

Voluntari necesari
5
Data începerii
1 decembrie 2020
Data finalizării
31 decembrie 2021
Termen limită înscriere
31 decembrie 2021

Implicare

Durata minimă totală
6 luni
Durata unei sesiuni
2 ore
Frecvența sesiunilor
1 / săptămână
Adresa

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram