Proiect de voluntariat

Campania umanitară ''Calea spre credință'! Mihai Căldăraru Director Executiv Adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

Rezumatul proiectului

„Calea spre credință”, campanie umanitară inițiată de jurnalistul Mihai CăldăraruMihai Căldăraru, director executiv Adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului, a inițiat campania umanitară „Calea spre credință”.Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv copiilor proveniți din medii vulnerabile. Beneficiarii campaniei umanitare vor primi daruri (alimente, produse de igenă) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată, a anunțat organizatorul.Campania se desfășoară în perioada 22-23-24 aprilie 2022 la Catedrala Metropolitana din Iasi (Sf. Paraschieva), Mănăstirea Prislop din Hunedoara (Sf. Arsenie Boca) și Mănăstirea Bistrița din Vâlcea (Sf. Grigorie).„Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”, a declarat Mihai Căldăraru, notează Jurnalul Bucureștiului.

Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

Președinte Executiv A.E.D.O.P.S.
Vicepreședinte A.E.D.O.P.S.
DIRECTOR EXECUTIV – AMAL FLORENTINA MARIN

DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PROTECŢIA DREPTURILOR COPILULUI – Dr. Andrea Țârlea

DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI – Roxana Magdalena Ion

DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT PROTECŢIE SOCIALĂ – Mihai Căldăraru

DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PROTECŢIA FAMILIEI – IACOB CĂTĂLINA GEORGIANA
DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE – SOCIAL-VULNERABILE – MUTI GEORGE LAURENȚIU

Detalii despre proiect

Voluntari necesari
10
Data începerii
15 martie 2022
Data finalizării
31 mai 2022
Termen limită înscriere
30 aprilie 2022

Implicare

Durata minimă totală
1 an
Durata unei sesiuni
3 zile
Frecvența sesiunilor
2 / săptămână
Adresa

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram