Proiect de voluntariat

CHIPUL INCLUZIUNII

Rezumatul proiectului

Caut OAMENI VORBARETI pentru ca IMPREUNA sa creionam “chipul incluziunii”. Un WORKSHOP pe trimestru, m-ar ajuta sa transpun dialogul purtat intr-o CARTE. O carte tiparita si valorificata, va trebui sa o transformam IMPREUNA intr-o CARAMIDA. Cu fiecare caramida vom construi IMPREUNA un VIS, caruia nu vreau sa-i spun acum pe nume. Asadar, AM NEVOIE DE TOTI OAMENII VORBARETI DE PE PAMANT, pentru a transforma un dialog - intr-o carte, cartea – intr-o caramida, iar caramida - intr-un VIS. Stiu, nu ati priceput mare lucru, deoarece astazi incluziunea nu are chip, dar il putem creiona IMPREUNA prin Fapta, Credinta, Nadejde si Dragoste!

Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

1. VOCILE INCLUZIUNII - Tineri comunicativi, dispusi sa aloce cateva ore pe saptamana pentru a afla de la cei apropiati lor (familie, colegi, profesori, prieteni), cum privesc fenomenul incluziunii semenilor cu dizabilitati in societate (opinii pro si contra).
2. EXPERTII INCLUZIUNII – Tineri care vor prelua informatiile - mesaje, fotografii, desene, sondaje - asezandu-le in expozitii si teme de dialog in cadrul workshop-urilor organizate trimestrial, fiecare intalnire finalizandu-se cu o carte.
3. “AGENTII INCLUZIUNII” – Tineri care vor promova / disemina / valorifica publicatiile tiparite – fondurile fiind investite in realizarea unui VIS: Centrul Experiental pentru Incluziune si Viata Independenta – Dumeni / Botosani.

Detalii despre proiect

Voluntari necesari
30
Data începerii
6 mai 2019
Data finalizării
23 iunie 2019
Termen limită înscriere
15 mai 2019

Implicare

Durata minimă totală
Alta
Durata unei sesiuni
Alta
Frecvența sesiunilor
Alta
Adresa
Ipotești 717253, România

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar
Copyright ©2018-2019 Fă Bine.
Design & Webmaster: MartinusDesign.