Proiect de voluntariat

Expertiză în marketing în slujba unor programe sociale

Rezumatul proiectului

Bună! Suntem foarte buni la a face lucruri foarte bune pentru binele copiilor și al familiilor vulnerabile în toate comunitățile (cartiere mărginașe din orașe sau peste 20 de sate) în care noi lucrăm în județele Galați, Vaslui, Vrancea și Brăila (deocamdată atât). Dar știm că putem îmbunătăți modul în care le spunem lucrul acesta celor din jur și celor care ar putea să ni se alăture. Și iarăși, în Atelierul Inimă de Copil, știm că dacă ne-am orienta produsele fix pe cerințele pieții și am învăța / am avea o echipă mai mare care să ne ajute în a promova produsele noastre în piață, am putea nu doar să avem siguranța menținerii celor câteva locuri de muncă pe care le putem oferi acum pentru persoane vulnerabile dar și să oferim mai multe locuri de muncă și susținere pentru programele organizației.

Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

Cu ce ne-ar putea ajuta un voluntar cu experiență?
Să facă echipă cu noi și să vedem împreună cum putem avea:
- feedback, suport în construcție planuri de promovare organizație, acțiuni și campanii, evaluare rezultate în ceea ce privește Fundația Inimă de Copil și programele ei.
- feedback, suport în construcție planuri de promovare atelier, acțiuni și campanii, evaluare rezultate, mini studii de piață/ feedback cumpărători pentru produsele existente sau produse noi in ceea ce privește Atelierul și produsele lui.
Poți afla mai multe despre noi pe www.inimadecopil.ro și despre atelier pe www.inimadecopil.ro/magazin, 0336408914 sau 0741159121

Detalii despre proiect

Voluntari necesari
3
Data începerii
1 decembrie 2020
Data finalizării
31 decembrie 2021
Termen limită înscriere
31 decembrie 2021

Implicare

Durata minimă totală
6 luni
Durata unei sesiuni
6 ore
Frecvența sesiunilor
lunar
Adresa

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram