Voluntariază!

Fa Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Oportunități de voluntariat

Google Ads pentru Fă Bine!

Google Ads pentru Fă Bine!

Am creat platforma Fă Bine! pentru a ajuta cât mai multe ONG-uri să primească resursele necesare pentru a-și îndeplini misiunea. Și am pus în ea multe instrumente prin care dezideratul nostru poate deveni realitate. Pentru a reuși, este nevoie să povestim despre acestea către cât mai multă lume. Google ne oferă un sprijin generos pe care dorim sa îl folosim cât se poate de eficient. Astfel că acum căutăm un specialist în Google Ads care să ne ajute voluntar.
Fă Bine! cu optimizare SEO

Fă Bine! cu optimizare SEO

Am creat platforma Fă Bine! pentru a ajuta cât mai multe ONG-uri să primească resursele necesare pentru a-și îndeplini misiunea. Și am pus în ea multe instrumente prin care dezideratul nostru poate deveni realitate. Pentru a reuși, este nevoie să povestim despre acestea către cât mai multă lume. Astfel că acum căutăm un specialist SEO care să ne ajute voluntar.
CHIPUL INCLUZIUNII

CHIPUL INCLUZIUNII

Caut OAMENI VORBARETI pentru ca IMPREUJNA sa creionam “chipul incluziunii”. Un WORKSHOP pe trimestru, m-ar ajuta sa transpun dialogul purtat intr-o CARTE. O carte tiparita si valorificata, va trebui sa o transformam IMPREUNA intr-o CARAMIDA. Cu fiecare caramida vom construi IMPREUNA un VIS, caruia nu vreau sa-i spun acum pe nume.
Program de mentoring pentru refugiaţi!

Program de mentoring pentru refugiaţi!

Vrei să-ţi dezvolţi abilităţile de comunicare? Să înţelegi mai bine alte culturi? Te interesează lucrul cu refugiaţii? Căutăm tineri care vor avea rolul de mentori/buddies pentru refugiaţi nou-veniţi în ţară. Scopul principal al proiectului îl constituie încurajarea comunicării interculturale, precum şi construirea de „poduri” între cele două comunităţi.
IHTIS – e-learning adaptat

IHTIS – e-learning adaptat

Realizarea unei platforme de e-learning – învățământ adaptat pentru grădiniță, învățământ primar, gimnaziu și liceu, cuprinzând fișe de lucru și teste de evaluare pentru diferite discipline școlare – nivel începător, mediu și avansat (programa normala), care să vină în sprijinul elevilor cu diferite dizabilități, CES și ADHD.

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți!