Fă Bine este un ecosistem care facilitează implicarea
în comunitate și realizarea de fapte bune

Pe 23 Februarie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, ne-am întâlnit live cu Violeta Zaharia, președinte al Asociației Un pas spre educație. În cadrul emisiunii am aflat povestea Violetei, dar și detalii despre viața familiilor și a copiilor care se îmbunătățește în fiecare zi cu ajutorul ei și al asociației pe care o reprezintă. Cine […]

Cum poți schimba destine în fiecare zi?

Pe 23 Februarie, în cadrul emisiunii Creatori de Bine, ne-am întâlnit live cu Violeta Zaharia, președinte al Asociației Un pas spre educație.

În cadrul emisiunii am aflat povestea Violetei, dar și detalii despre viața familiilor și a copiilor care se îmbunătățește în fiecare zi cu ajutorul ei și al asociației pe care o reprezintă.

Cine este Violeta Zaharia? O mamă minunată, chimistă de meserie, care din dorința de a aduce bucurie pe chipurile copiilor, a ales să facă voluntariat, să organizeze evenimente și să dezvolte proiecte de bine pentru cei care au nevoie de ajutor.

Click aici pentru a urmări înregistrarea completă a emisiunii

Este locul în care nevoile tuturor  sunt ascultate și în care resursele sunt puse împreună. Ne propunem să generăm proiecte cu impact și cu rezultate valoroase pentru toți participanții și pentru societate în sens larg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram