Proiect de voluntariat

Scriem impreuna proiectele pentru copii?

Rezumatul proiectului

In munca unei organizații deseori scrierea de proiecte pentru fonduri nerambursabile, europene, sau alte tipuri de fonduri este una din activitățile care poate aduce beneficii importante in fonduri și pentru implinirea misiunii organizației. Dar ea necesită și cunoștințe speciale, experiență anterioară și rezultate avute, creativitate dar și timp. Cu puțină răbdare, pentru a cunoaște organizația, specificul activităților ei, oamenii din echipă, resursele, dar și planurile de viitor, o persoană pricepută in scrierea de proiecte poate vedea că sprijinul său poate deveni de neprețuit și se poate traduce in cazul nostru in mai mulți copii din zone vulnerabile cu acces la educație, sănătate, o viață mai buna și șansa la un alt fel de viitor. Ne dorim să găsim 2-3 astfel de persoane care alături de oamenii din interiorul organizației să construiască proiecte minunate. Mai multe despre noi puteți afla pe www.inimadecopil.ro

Acțiuni solicitate din partea voluntarilor

Identificare programe de finanțare naționale și internaționale care s-ar putea potrivi misiunii organizației documentare asupra criteriilor de aplicare și condițiilor necesare, termene limită.
Inițierea unor discuții cu echipa internă a organizației și conducerea / participare la procesul de scriere a aplicațiilor.
Acordare feedback.
Cu / fără implicare ( funcție de timpul personal și dorință ) in procesul de monitorizare și raportare ulterioară, in condițiile aprobării granturilor.
Propuneri pentru imbunătățirea intregului proces și a rezultatelor echipei.
Informații suplimentare office@inimadecopil.ro sau 0336408914.

Detalii despre proiect

Voluntari necesari
5
Data începerii
1 decembrie 2020
Data finalizării
31 decembrie 2021
Termen limită înscriere
31 decembrie 2021

Implicare

Durata minimă totală
6 luni
Durata unei sesiuni
4 ore
Frecvența sesiunilor
1 / săptămână
Adresa

Devino voluntar!

Pentru că stă în puterea ta să ajuți

Înscrie-te voluntar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram